Blog Blog

Ildikó Ökrös

Sokáig gyönyörködtem, irigykedtem mások szemöldöke miatt! De mára ennek vége hála Veronikának! Hónapokon át keresgéltem kozmetikust mire rá bukkantam a legprofibbra! Bizton állíthatom hogy a szakma legjobbja! Kedvessége és szakmai tudása határtalan! Megérte keresgélni mert nem csalódtam benne, sőt nagyon hálás vagyok hogy ilyen gyönyörűséget alkotott! Most már legalább van egy szép dolog is az arcomon☺ Még 1x nagyon szépen köszönöm, Veronika! Mindenkinek csak ajánlani tudlak! Csillagos 5-ből 5!!!☺

Maya Fekete

Maximálisan meg vagyok elégedve! Csak ajánlani tudom ! Precíz, tökéletes munka és nagyon kedves fogadtatás.

Anikó Bodó

Gyönyörű, precíz munka! Kedves fogadtatás, maximálisan meg vagyok/ voltam elégedve!

Eszter Nagy

Nagyon elégedett vagyok. Gyönyörű szemöldököt varázsolt nekem Veronika.

Brigitta Bertók

Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!! Gyönyörű munkát végez !!!

Diána Nagy

Nagyon percíz szakember. Közvetlen és barátságos. A végeredmény gyönyörű! Mindent részletesen elmond. Csak ajánlani tudom! Azoknak is akik kicsit jobban tartanak tőle.

Ágnes Szakmári

Nem is tudom mit írhatnék … keresem a megfelelő szavakat de nem találom. Azt hiszem tökéletesen azt kaptam amit elképzeltem. 🙂 Veronika a legtehetségesebb és legkedvesebb lány akivel valaha is találkoztam. ( meg akkor is ha néha ” bűnözik ” ) 😉 Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!

Fruzsina Gulyás

Hihetetlen boldogság tölt el! Nagyon régóta kerestem a megfelelő szakembert, hogy gyönyörű szemöldököt varázsoljon nekem és téged ajánlottak! Egyszerűen majdnem sírva fakadtam, hozzáteszem az örömtől, hogy jobb lett, mint elképzeltem! Maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel és ami nálam nagyon pozitív, hogy kiemelkedően barátságos, precíz és jó fogadtatás várt! Még egyszer nagyon köszönöm, hálás vagyok érte!:)

Magdaléna Németh

Komplett sminket kértem (szemöldök-szemhéj-száj). A végeredményt egyszerűen imádom: modern, természetes hatású és ízléses. A reggeli `sminkelés` némi alapozót és szempillaspirált jelent innentől kezdve! 🙂 Csak ajánlani tudom magát az érzést, hogy mindig rendben van az arcod és Veronikát is, aki nagyon lelkes és profi. Köszönet és puszik érte!

Viktória Hajdu

Régóta gondolkodtam szemöldök tetováláson, de eddig nem találtam olyan mestert, akire rá merném bízni magam. Örülök, hogy megismerkedhettem Veronikával, aki szerintem a legtehetségesebb sminktetováló Magyarországon. Kedves, és ügyel arra, hogy a klienseinek a legjobbat nyújtsa. 🙂 Nem rég voltam nála szemöldök tetoválást csináltatni, és csak ámultam-bámultam az alkotásán. A többi tetoválásomat is nála fogok elkészíttetni. 😉
Ajánlani tudom mindenkinek! ^_^