Házirend | Szalon etikettHázirend | Szalon etikett

Kedves Vendégek!

Jelen Házirend – Etikett betartása kötelező minden üzletünkben tartózkodó személyre nézve. Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével Vendégünk automatikusan elfogadja a Házirend szabályait, el nem olvasása nem mentesíti ez alól.

1.) Időpont egyeztetés:
A szolgáltatások igénybevételéhez előre történő bejelentkezés szükséges, amire az online foglalási rendszerünkben van lehetőség, a nap bármely szakaszában.

2.) Érkezz időben:
Szolgáltatásaink igénybevételéhez nem szükséges a kezelés előtt 10-15 perccel korábban érkezni. Kérünk mindenkit, hogy pontosan érkezzen! A kezelés időpontja a szolgáltatás kezdési időpontját jelenti. Minden kezelésnek előre meghatározott időkerete van, és egymás után következnek a vendégek. Így nincs lehetőség a csúszás behozására. Amennyiben már látható a késés lehetősége, akkor kérek mindenkit, hogy mihamarabb jelezze felém. Ha túl nagy a késés és az a következő Vendég időpontját befolyásolná, abban az esetben nem tudom elvégezni a szolgáltatást.

3.) A lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembevételével lehetséges:
–  díjmentesen lemondható vagy áthelyezhető egy időpont, amennyiben az a kezelés előtt minimum 48 órával történik;
–  amennyiben Vendégünk egy időpontot úgy kíván lemondani vagy áthelyezni, hogy a kezelés eredeti időpontjáig kevesebb, mint 24 óra van hátra vagy egyáltalán semmilyen módon nem hozza tudtunkra lemondását és nem is jelenik meg, rendelkezésre állási díj fizetendő, mivel a kérdéses időpontot Vendégünknek fenntartottuk, azt kis valószínűséggel tudjuk más vendég számára felhasználni.  A rendelkezésre állási díj mértéke a lemondott, áthelyezett szolgáltatás árának 50%-a.  Amennyiben nem mondta le a kezelést és nem is jelent meg, úgy egy következő időpontra csak a lemondott kezelés és az új befoglalt kezelés díjának előre utalásával vagy személyes fizetésével tudjuk az időpontot véglegesíteni! Amennyiben vendégünk nem fizeti meg a rendelkezésre álló díjat, a továbbiakban nem veheti igénybe szalonunk szolgáltatásait;
–  a lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése az online időpontfoglaló rendszerünkön egy kattintással lemondható, ha az 48 órán belül esedékes;
–  amennyiben betegségből adódóan kell lemondani az időpontot, eltekintünk a felártól évi egy alkalommal.

4.) Betegség esetén halasszunk!
A szépségszalon kizárólag EGÉSZSÉGES vendégek számára látogatható. A „kicsit köhögök”, vagy „csak az orrom folyik” kérek mindenkit, ne legyen kifogás. Betegség esetén telefonáljon mindenki és a legnagyobb rugalmassággal igyekszem a várható gyógyulás idejére időpontot találni. Teljes felelősségünk tudatában, kérünk mindenkit, hogy vigyázzunk egymásra!

5.) Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy üzletünkben minden termék és szolgáltatás azonnal fizetendő, hitelre vásárlást nem engedélyezünk. Áraink nem alkuképesek és Forintban, bruttóban értendőek 0%-os ÁFA-t tartalmaz, alanyi mentesség okán. Az árak változásának jogát fenntartjuk.

6.) Üzletünk sajnos nincs felkészülve gyermekek felügyeletére. Kérjük, tartsa szem előtt a többi vendég nyugalmát, és amennyiben gyermeke bármilyen felügyeletet igényel, a kezelés idejére gondoskodjon arról üzletünkön kívül. Köszönjük megértését.

7.) Kis kedvenceket  nem fogadhatunk az üzletben!
A szépségszalonba kérek mindenkit, ne hozzon állatot! Nagyon fontos a higiénia és a szalonban nem megoldott a kisállatok őrzése. Másrészt egészségügyi előírások és az ÁNTSZ szabályzatai nem engedélyezik. Kérem, hogy ezt tartsuk tiszteletben!

8.) Bármely kezelésre kiállítható ajándékutalvány. A kiállítás dátumától 1 évig érvényes. Az ajándékutalványok nem visszaválthatók, nem cserélhetők. Személyesen, postai úton vagy online vehető át.

9.) Amennyiben – akár gondatlan, akár szándékos – károkozás történik, a szépségszal berendezésében , az okozott kárt az okozója vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. A szépségszalon egész területén tilos olyan tevékenység folytatása, amely jogszabályba ütközik, a jóérzést, vagy a közerkölcsöt sérti, vagy alkalmas arra, hogy az emberekben félelmet, megbotránkozást keltsen. A vendégek kötelesek tiszteletben tartani a szépségszalonban dolgozók méltóságát, személyiségi jogait.
Vendégeink a szépségszalon területére csak saját felelősségükre hozhatják be vagyon-, és értéktárgyaikat. A szalon területére bevitt tárgyak megőrzéséért és a tárgyakban keletkező bármilyen kárért felelősséget nem vállalunk. A talált tárgyakat a Ptk. 5:59. § (4) bekezdésének megfelelően legfeljebb 3 hónapig őrizzük meg.

A Szépségszalon területén minden Vendégre kötelező érvényű a rend és a tisztaság betartása.

10.) A Házirendet az üzemeltető bármikor egyoldalúan és azonnal módosíthatja.

Tiszteljük és becsüljük meg egymást! Kellemes szépülést és kikapcsolódást kívánunk!

BRISA beauty

A szépségszalonban használt fizetőeszközök: HUF

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya

Észrevételeket, javaslatokat az info@brisa.hu e-mail címre várjuk!