Access BarsAccess Bars

Mi az Access Bars®?

Az Access Bars® egy olyan módszer, amelynek célja az életünk különböző területeit képviselő korlátozó hiedelmek, érzések és gondolatok feloldása.

Ez az energetikai technika a fejünkön található 32 pont enyhe érintéssel történő stimulálásán alapul, melyek lehetővé teszik az energiaáramlás javítását, így a stressz és az aggodalom csökkentését.

Hogyan zajlik egy Access Bars® kezelés?

Access Bars® kezelés során az érintett általában hanyatt fekszik, – kényelmes, teljes öltözékben – miközben a kezelő enyhe érintéssel stimulálja a fején található pontokat.

A bar-ok finom érintése során lehetővé válik az agy számára, hogy felszabadítsa a mélyen elraktározott – korlátozó érzéseket és gondolatokat. A folyamat automatikus, ami azt jelenti, hogy akár el is aludhatunk közben.

Mire jó az Access Bars® kezelés?

Az Access Bars® kezelés nem csak a stressz és az aggodalom megszűntetésére, hanem a teljes életünket átívelő érzelmi és mentális blokkok feloldására is alkalmazható.

A bar-ok futtatásával életünk különböző területein tapasztalt problémákat is – mint például önbizalomhiány, alacsony önbecsülés vagy a kapcsolati nehézségek – hatékonyan lehet kezelni.

Az Access Bars® technikát világszerte alkalmazzák, eredményességét ezernyi pozitív visszajelzés bizonyítja, a módszer önmagáért beszél.

Mik az Access Bars® kezelés hatásai?

A legtöbben – ha szavakkal lehet definiálni – békét és könnyedséget tapasztalnak, mások az élethelyzeteikben megfigyelt változásokról számolnak be. Általános dolog, hogy a bar-ok futtatása után sokkal mélyebb és pihentetőbb az alvás.

A napi helyzetek, melyek korábban bosszúságot okoztak, érdekes módon már semmilyen jelentőséggel nem bírnak, nem keserítik meg a mindennapokat. Ez már önmagában is egy teljesen más életminőséget biztosít, hiszen az úgynevezett „túlélési” üzemmódból képesek leszünk a valódi életet választani.

Megtapasztalni, hogy másképp is lehet, hogy az élet lehet sokkal egyszerűbb, könnyedebb és örömtelibb.

Ha valaki akár egyetlen egyszer is kap egy Access Bars® kezelést, onnantól kezdve a stimulált pontok már örökké „futnak”. Ez azt jelenti, hogy a beragadt sémák és berögződött, gátló hitrendszerek folyamatosan tisztulnak.

Majd, ha ezt követően bármikor kezelést kapunk, a hatás még erősebbé válik, a pozitív változások pedig egyre kézzelfoghatóbban érzékelhetőek. A legtöbben legalább hetente választják bárjaik „futtatását”, ám ha kicsit több a stressz, vagy csökken a komfortérzet, akár naponta is felkeresnek egy kezelőt.

Az Access Bars® gyakoriságára nincsen ajánlás, nincsenek javaslatok sem, pusztán annyi a kérdés, hogy ki-ki mennyire szeretné az életében a legnagyobb könnyedséget, mennyire szeretné jól, sőt egyre jobban érezni magát.

Kiknek segíthet?

Hogy kinek segíthet, és mire jó az Access Bars® arra nagyon egyszerű a válasz. Mindenkinek, aki a kezelést kéri és elfogadja.

Fontos megemlíteni, hogy az Access Bars® nem igényel semmilyen hitet, vagy előképzettséget attól, aki a kezelést kapja. Mindössze nyugodtan érdemes feküdni és megengedni, hogy a változások megtörténjenek. Fantasztikus példái ennek a gyermekek, akik mindenféle kétely, vagy akár elvárás nélkül „befogadják” a kezeléseket, nem véletlen az sem, hogy náluk a kezelés időtartama sokkal rövidebb. A gyermekek nyitottabbak az olyan változásokra is, melyeket – mi felnőttek – a csodák kategóriájába sorolunk.

Az Access Bars® igen jó hatással lehet idős emberekre, valamilyen betegséggel, illetve fogyatékossággal élőkre is. Érdekes és csodálatos, hogy állapotos nők – rendszeres Bars kezelés mellett – sokkal könnyedebb és rövidebb ideig tartó szülésről számolnak be, illetve néhányuknál elkerülhető volt a „korábban előírt” császármetszés is.

Ahogy korábban már említettem, az Access Bars® a tudatosságot erősíti, így tud gyakorlatilag bármi IS megváltozni. Tudunk olyan fizikai betegségekről, melyek egyetlen kezeléstől megváltoztak.

Tehát, a kezelések hatása rendkívül széles körű, nagyon nehéz kategóriákba sorolni, noha sokszor teszünk rá kísérletet.

Ilyenkor említjük a depressziós tüneteket, a pánikbetegséget, különféle tanulási nehézségeket vagy figyelemzavart, a nyugtalanságot, kapcsolati problémákat, egészségügyi rendellenességeket, vagy pusztán „csak azt”, hogy valaki szeretné kezébe venné az élete irányítását.

Elszakadni attól az életszemlélettől, hogy a velünk történő dolgokért másokat okolunk, és meglátni a hatalmas lehetőséget abban, hogy átvesszük a felelősséget saját életünkért és elkezdünk mi magunk tenni a boldogságunkért.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Egy Access Bars® kezelés általában egy óra, ám ezt sem lehet előre pontosan meghatározni. Vannak emberek, akik bárjai akár kilencven percig is „futnak”, ez mindig attól függ, hogy egyetlen kezelés alatt a test és az elme mennyi berögződött hiedelemtől képes megszabadulni.

A kezelés időtartama azonban semmiképp nem ad okot arra, hogy következtetést vonjunk le a hatására vonatkozóan. Egyetlen Access Bars® kezelés alatt – tartson az akár másfél órán át, vagy épp hatvan percig – mindig a számunkra legmegfelelőbb ideig és mértékben zajlanak a változások, elengedések.

Mi várható egy Access Bars® kezelés után?

Viccesen szólva, kezdjük a legrosszabbal, ami az Access Bars® kezelés után történhet. Ilyenkor a kliens úgy érzi, kapott egy remek masszázst.

Ez rendben van?

Nézzük, most, mi a legjobb, ami történhet? Az, hogy megváltozik az egész életed. Persze, nem minden fekete, vagy fehér, minden alkalom más és más és ebben rejlik a kezelések egyedisége és csodája.

Aromaterápiával fűszerezve!

Hiszünk a természet, a gyógynövények gyógyító erejében, ezért kezeléseinket aromaterápiával fűszerezzük.

Lépj a változás, a nyugalom útjára!